donderdag 18 juli 2024 - 13:30 tot 16:00

Zelfregie en Herstel in Voorst

Voorst

We weten allemaal hoe het leven is. Soms zit het mee, soms zit het tegen. Het is vallen en ook weer opstaan. Daarom organiseren ervaringsdeskundigen van Vriendendiensten (mensen die weten hoe het is…) wekelijkse activiteiten of themagesprekken rondom ‘herstel van mentale klachten’ en mentale gezondheid in het algemeen. 

Iedereen is welkom om hier aan mee te doen: om anderen te ontmoeten, samen ervaringen te delen, elkaar tot steun te zijn en van elkaar te leren. Maar ook om ideeën in te brengen en zelf iets te organiseren rondom het onderwerp mentale gezondheid.

Dus…kom gerust langs! Je vindt ons in het ‘De Ontmoeting Klein Twello’ in het Kulturhus in Twello. Op de begane grond, in een ruimte naast het koffieplein hebben we een mooie ruimte beschikbaar. Kom kennis met ons maken, doe mee met een activiteit of thema-gesprek of organiseer er zelf een! Alles kan en niks hoeft.

We ontmoeten je graag!

Openingstijden: donderdagmiddag van 13.30-16.00 uur

Contact: 0570 – 61 37 47 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres: ‘De ontmoeting Klein Twello’ Kulturhus - Jachtlustplein 11, Twello

Evenementen herhalingen

Heb je een vraag?
Neem dan contact op