donderdag 16 mei 2024 - 13:30 tot 16:00

Zelfregie en herstel in Twello

Voorst

We weten allemaal hoe het leven is. Soms zit het mee, soms zit het tegen. Het is vallen en ook weer opstaan. De ‘Inloop Mentale Gezondheid’ in Twello is speciaal bedoeld voor inwoners uit gemeente Voorst die (door allerlei omstandigheden) te maken hebben met (beginnende) mentale klachten.

Je vindt hier een kopje koffie, een luisterend oor en tips om je beter te kunnen voelen. Je kunt je vragen over ‘de ggz’ en mentale gezondheid in het algemeen aan de aanwezige coördinator stellen. En je kunt je zorgen en (praktische) problemen met ons delen. Om vervolgens samen op zoek te kunnen gaan naar passende antwoorden of oplossingen.

Ook is dit dé plek om anderen (die weten hoe het is…) te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en samen activiteiten te ondernemen. Sta je op een wachtlijst bij ‘de ggz’? Dan is het fijn om deze plek als ‘overbruggingsperiode’ te gebruiken. Zodat je (beginnende) klachten niet erger worden.

Je vindt ons in het ‘De Ontmoeting Klein Twello’ in het Kulturhus in Twello. Op de begane grond, in een ruimte naast het koffieplein hebben we een mooie ruimte beschikbaar. Kom gerust langs! Alles mag en niks hoeft.

Openingstijden: donderdagmiddag van 13.30-16.00 uur

Contact: 0570 – 61 37 47 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adres: ‘De ontmoeting Klein Twello’ Kulturhus - Jachtlustplein 11, Twello

 

Maandplanning Twello A4 social

Evenementen herhalingen