maandag 19 februari 2024 - 15:30 tot 16:30

Voorlichting Herstel

Deventer

Wil je meer weten over herstelcursussen, -activiteiten en lotgenotengroepen? Loop dan eens binnen tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten over herstel. Vanuit Herstel Netwerk organiseren we allerlei cursussen en -activiteiten die gericht zijn op herstel.

Herstel Netwerk

Onze herstelcursussen en -activiteiten gaan niet over 'genezing'. Maar over het ontdekken van mogelijkheden voor een vervullend leven met een psychische kwetsbaarheid. Door contact te hebben met lotgenoten en ervaringsdeskundigen ervaren mensen steun, herkenning, erkenning en hoop. Deze herstelcursussen en -activiteiten worden gegeven door (gediplomeerde) ervaringsdeskundigen van Dimence, IrisZorg, Vriendendiensten, Tactus en RIBW Overijssel. Mensen uit gemeenten Deventer, Olst-Wijhe, Raalte en Voorst kunnen hier kosteloos aan deelnemen.

We houden de voorlichtingsbijeenkomsten in het zelfregiecentrum aan de Lange Zandstraat 15 in Deventer. Je kunt je opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of app met 06 - 13 95 80 35. 

In onze brochure vind je een overzicht van alle herstelcursussen, -activiteiten en lotgenotengroepen die er zijn. 

Brochure 

Heb je een vraag?
Neem dan contact op